Mitä pukea kuvaukseen?


Minun kuvaustyylissäni toimii kaikista parhaiten neutraalit, maanläheiset sävyt. Olisi hyvä jos vaatteissa ei olisi suurempia tekstejä tai suuria hahmoprinttejä. Toki kamerani eteen saa tulla missä vaatteissa tahansa, mutta näillä neuvoilla päästään hyvään seesteiseen lopputulokseen. Toivon että valitset minut kuvaajaksesi juuri tyylini perusteella, ja vaatteet ovat myös suuri osa kokonaisuutta. Minulta löytyy lainavaatteita naisille ja lapsille, niistä voit kysyä suoraan minulta :)

Saako kuvia jakaa sosiaalisessa mediassa?


Tottakai saa. Valmiita editoituja kuvia saa jakaa sosiaalisessa mediassa, kunhan muistat mainita kuvaajan myös kuvien ohessa. Huomaathan kuitenkin että koevedoksia tai näyttökuvia ottamistani kuvista ei saa jakaa, vaan lataa kuvat aina valmiista galleriasta jonka lähetän.

Missä kuvat otetaan ja milloin?


Kuvaus sovitaan aina henkilökohtaisesti asiakkaan kanssa. Kyselen onko asiakkaalla erityistoiveita ja kerron myös omista kuvauspaikoistani jotka olen kokenut toimiviksi. Kesällä ja eritoten aurinkoisina päivinä kuvailen mieluiten ilta-aikoina jolloin valo on kaunis ja pehmeä, sekä varjot vähemmän kovia. Minulla on käytössä myös studiotila jossa kuvaan mielelläni vastasyntyneitä ja lapsia, sekä boudoirkuvauksia. Talvella kuvailen mieluiten aamupäivisin, miljöössä myös keskipäivällä.

Entä jos sataa tai on kylmä?


Näissä tapauksissa kuvausta siirretään yleensä. Pieni sade ei kuitenkaan ole este, käytössänne on kirkas sateenvarjo, joka tuo kivaa lisää kuviin. Mutta jos nyt kaatamalla sataa, niin kuvausta siirretään. Kylminä päivinä (talvella) kuvataan mieluiten studiossa, tai jos asiakas haluaa niin kuvausta siirretään. Mutta talvellakin saa myös miljöökuvia kunhan varustautuu hyvin ja lämpimästi. esim villavaatteet ja kerrospukeutuminen toimii hyvin.